Coaching

Motio erbjuder personlig coaching årligen för upp till tio adepter. Målet kan vara allt från att kunna leka med barnbarnen till att genomföra ett ultralopp. Gemensamt för alla våra kunder är att de behöver och söker struktur i sin träning, bli motiverade och få hjälp att nå ett specifikt mål.

Ett coachingupplägg inleds alltid med en intervju, antingen via telefon eller i person. Du kommer även få fylla i en enkät och en hälsodeklaration. Utifrån informationen så designar vi sedan ett testprogram för bra validitet och reliabilitet. Resultaten från testerna skapar sedan tillsammans med målbilden en träningsplan (övergripande för hela perioden fram till målet) samt en träningsplanering på 4-8 veckor. Förutom ett välplanerad, detaljerat och skräddarsytt schema i programmet Training peaks kan jag också hjälpa dig med tränings- och tävingsnutrion och kostplan för viktnedgång eller kanske för att bibehålla muskelmassa under träningssäsong. Tester kommer att ske kontinuerligt under perioden för att säkerställa träningsplanen har fått rätt effekt.

Skillnaden att följa ett färdigt träningsprogram inför ett lopp mot att satsa på ett personligt upplägg är att vi anpassar träningsschemat efter dina förutsättningar i form av familjesituation, antal timmar som du vill träna, geografiska förutsättningar, skadehistorik mm.

Det du själv behöver ha är viljan. Vi ger dig kunskapen, strukturen och stöd hela vägen fram.

Kontakta oss för förslag på upplägg