80 dagarFamiljen

Dag #40 – Halvvägs

Tiden går fort när man har roligt…och nu har det gått halva tiden. Det har gått sjukt snabbt men när jag tittar tillbaka så har jag hunnit med riktigt mycket. Jag har dessutom fått vila hjärnan. Efter tio intensiva år så var det välbehövligt.

Under mina första 40 dagar så har jag tränat, vilat, hängt med Rebuz och gjort en massa kul saker, fixat hemma, träffat vänner (inom en armlängdsavstånd), coachat cykel och löpning, skrivit en massa blogginlägg (lite färre än enligt plan men jag planerar att jobba ifatt), tagit tag i en massa surdegar (som ansökan om ny BDT-lösning) och planerat upp de kommande 40 dagarna. Det är fascinerande vad man hinner med när man inte jobbar ;-). När man summerar så blir det en hel del:

– Coachat 20 timmar på Studio L’echelon samt två timmar löpning för Urban Tribes
– Städat och rensat ur garaget
– Städat och rensat ut min garderob samt kategoriserat och märkt upp
– Tävlat i medeldistans triathlon
– Tränat 36 timmar cykel, 16 timmar löpning och simmat 12 timmar.
– Renoverat räcket kring verandan samt slipat golvet och oljat in
– Haft 10 st 1-2-1 med mitt BNI team
– 2 st styrelsemöten, ett med e-l-e Arkitekter och ett med Framtiden
– Skaffat nya glasögon och linser till mig och Rebuz
– Avtackning för Inger hemma med teamet från Apoteket
– Fixat nya sulor från Anatomic
– Fixat med höft och rygg (3 ggr massage hos Maria på Helhet by M, kiropraktorn m.m)
– Köpt en ny båt samt ny motor
– Monterat upp kajakerna på sidan av garaget samt köpt nytt kapell till Rebuz
– m.m.

Jag tror det är nyttigt att skriva ner vad man lyckas med att göra då man annars tenderar att fokusera på allt man inte gör. Det som har hjälpt mig är ett tips som jag fick en gång i tiden av en klok kvinna; Skriv ner tre bra saker du har gjort varje gång du går och lägger dig. Med tiden blir listan ganska lång och man kan gå tillbaka och se allt bra man uträttat. För ingen kommer tacka dig för allt du gör. Det är den bistra sanningen. Det finns givetvis undantag, men det är mycket enklare att gnälla än att boosta.

Nej, nu jag suttit här i solen alldeles för länge. Nu ska Rebuz och jag lära Milton att kajak är roligt. Vi får se hur det går…men med en stor påse korv, massa tålamod och lugn så ska det nog gå bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *