Digital Business Development

Camilla Renz blir ny styrelseledamot i Framtiden AB

From den 1 februari så ingår Camilla Renz, Motios grundare, i Framtidens styrelse. Camillas roll blir att bidra med kompetens inom området digitalisering samt rådgivning inom IT strategi.

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Företaget hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Det som bla särskiljer Framtiden från andra rekryterings och bemanningsbolag är deras länge erfarenhet och framgång inom området millennials, Sveriges framtid.

Framtidens kärnvärden är viktiga även för Motio; Glädje, enkelhet och kör. (Nedan är saxat från Framtiden.com)


» Glädje och gemenskap går hand i hand. Vi tror att sann arbetsglädje och laganda är basen för långsiktiga kundrelationer i en bransch där kortsiktiga behov hör till vardagen.

» Vi på Framtiden värdesätter enkelhet. Vi eftersträvar alltid att i största möjliga mån förenkla våra kunders och konsulters vardag.

» Ordet kör står för framåtanda och viljan att hela tiden nå ytterligare ett steg. Framtiden är ett företag som alltid vill bli bättre. Vi vill framåt, vi vill utvecklas, kör!


“Det känns oerhört roligt att få vara en del av Framtiden” berättar Camilla Renz. “Det är ett spännande bolag med en intressant bransch och jag ser i fram emot att få påbörja arbetet under februari.”

Vi kommer löpande på Motio.se berätta mer om uppdraget som inleds med en intro framtill det första styrelsemötet i slutet av februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *