Uncategorized

Motio arrangerar Run of Hope utmed Drevviken!

Den 8 september kommer bli en speciell dag. Då kommer gångpromenaden utmed Drevviken fyllas med glada löpare som tillsammans har som mål att samla in minst 50.000 kr. Tillsammans springer, joggar eller går vi minst 3 friska kilometer utmed Drevviken och ni startar var ni vill mellan Sjötorpsskolan till Hökarängsbadet. Alla kan vara med oavsett nivå, stora som små, ung eller gammal. Tidtagning sköter du själv för det är inte tiden som är viktig utan att vi tillsammans samlar in pengar till Barncancerfonden.

Du startar när du vill någongång mellan kl 10-00. Vill du inte springa ensam så kommer finnas elva löpargrupper som startar från Sjötorpsskolan varje heltimme som leds av Motio. Du anmäler dig till den grupp som passar dig genom evenemanget på Facebook.

Vi peppar givetvis varandra genom att posta bilder i vårt Facebookevenemang eller på Instagram med taggen #drevvikenrunofhope.

Tycker du det låter kul? Anmäl dig redan idag till Drevvikens Run of Hope genom att klicka HÄR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *