Endurance PTTräningTriathlon

Sju veckor kvar

Det börjar närma sig och nu gäller det att genomföra varje pass och inte tappa motivationen. Livet just nu handlar om jobb, Rebuz och min träning. Det är svårt att hinna med något annat, men den här helgen har jag ändå sett till så att Rebuz får en ny säng, felsökt Zorro (vår robotgräsklippare ville inte starta) och fått honom på bättre tankar samt monterat upp en lampa i trappan ner. Både sängen och lampan är projekt som blivit liggande och som jag inte hunnit med så det är enormt skönt att få bocka av.

Rebuz ser så i fram emot att få en våningssäng i sitt rum, en egen TV och skrivbord. Han känns så stor. Tågsängen som var så cool är nästintill pinsam och nu ser han fram emot att ha en egen studio i sitt rum till sin Youtubekanal. Vad hände?!? Min lilla kille. Lampan i trappan är jag nästan ännu stoltare över att ha fixat. Jag har väntat på att få tag i en elektriker, men efter lite googlande, en liten smäll och lite eget klurande så sitter den nu på plats. Blir ni nu oroliga så kan berätta att jag har fotat och skickat till en elektriker och fått betyget 5 för välgjord installation.

Nog med skryt för idag och åter till träningen. Det går riktigt bra just nu. Cykeln känns riktigt stabil, speciellt efter förra helgen fyra varv på Ingaröloop med 32 km/h i snitt. Löpningen har fått stå tillbaka lite och då jag kraschade knät i Frankrike i en puckelpist samt fick problem med höften, men även den går från klarhet till klarhet. Har sänkt min marathonfart med nästan minuten på ett år :-). Nu gäller det som sagt bara att hålla i och hålla sig skadefri. Sova mycket, planera bra och få livet att fungera mellan varven. Vilket inte alltid är så enkelt…

Jag ser så i fram emot Ironman Klagenfurt och jag är så glad att mina föräldrar bestämt sig för att följa med och att de ska dela denna tävling med mig och Rebuz. Liten tävlar på lördagen i Ironkids. Superkul att kunna vara med i år. I Nice förra året så gick Ironkids samtidigt som Ironman… Det går inte en dag att jag inte tänker på loppet och jag blir så taggad varje gång jag tänker på det som jag vill klara av och de mål jag har satt upp.

Nej, nu ska jag nanna. Fem timmar på cykeln väntar i morgon, playdate för Rebuz hos Melker och sen montering av ny säng i Rebuz rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *