TävlingarTriathlon

Nedräkning – igen

Nu är det bara tre veckor till Nice. Tre veckor där det gäller att förvalta nedlagt arbete. Tre veckor med många pass som alla ska genomföras lika fokuserat och där jag inte vill missa ett enda. Det är det jag nu kommer göra som avgör prestationen i Nice.

Jag har respekt inför banan i Nice och ta varje moment för sig. Först behålla lugnet under simningen, kontrollera andningen och ta lugna och tydliga drag. I början på cyklingen ska jag ta det lugnt. Se till att dricka, få i mig gel, få igång benen. Hög kadens och lätta växlar. Den första klättringen kommer rätt snabbt så det det gäller att benen är rejält förberedda på att få jobba. Totalt är det fyra rejäla backar under cyklingen och totalt 1949 hm.

nice

Min plan är att köra lugnt upp för att sen kunna ligga på mer utför. Spara benen så mycket som det bara går för att kunna göra ett bra resultat på löpningen.

Löpningen i Nice är platt så det gäller bara att komma igång, hitta rytmen och ta ett varv i taget. Sen är det bara att beta av meter efter meter. Jag ska be Jessica och Rebuz att sätta sig utmed banan så jag kan se i fram emot att få se dem. Det ska bli så kul att ha dem där.

Nej du måste jag krypa i säng. I morgon väntar en lång dag på cykeln.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *