TävlingarTräning

Incheckande

image
Rebuz registrerar sig

Nu är jag och Rebuz registrerade inför helgens tävlingar. Som vanligt så fick man gå till tre olika ställen som var utspridda över hela ömrådet för att få tag i allt. Först visa upp licensen, sen hämta upp kuvertet och slutligen hämta upp ryggsäcken på andra sidan expot.

Det ser ut att bli blött på lördag men med lite tur så kommer inte skuren förrän när jag har hunnit till löpningen eller helst inte alls. Vägarna på Mallis blir enormt hala när det regnar och nedförsbackarna på lördag kommer att kännas obehagliga om det kommer en skur innan. Jag kommer inte chansa utan denna tävling är bara ett genrep inför Nice. Dessutom så vill jag kommer hem hel. Min erfaren het är dock att det ofta varnas för regn på Mallis och att det sen inte blir något. Håller tummarna för det :-).

image
Vassvägen

Inledde dagen med en kort tur på cykeln till Sa Pobla för att kolla att cykeln var ok. Jag märkte dock direkt att bakväxeln var helt död. Redan igår märkte jag något var fel, men jag hade i min enfald trott att jag fixat dem….

Efter lite felsökning så kom jag fram till att det enbart var växelarmen fram inte reagerade. Lite pill och fix senare så fungerade allt perfekt igen. Vad mycket enklare det är med elektriska växlar. Jag tycker det är så mycket enklare att förstå.

wp-1462468338766.jpg

Efter cykelturen så åt vi frukost på uteplatsen innan vi åkte på en liten utflykt till Calla Sant Vicent och Pollenca. Jag tycker det är så härligt att vi båda två är så förtjusta i Mallis. Varje plats vi åker till mottas med samma entusiasm och glädje från Rebuz.

När vi kom tillbaka så gick vi ner till startområdet för registrering och shopping. Som vanligt finns det hur mycket saker som helst att köpa, men det blev bara en keps innan vi stannade till på lite “Fishspa”.
image

image

Kvällen avslutades för Rebuz med bad med hans nya spanska kompisar och för mig på uteplatsen vid datorn. En riktigt skön preracedag helt enkelt. I morgon väntar preracemeeting och Rebuz lopp, 600m löpning på stranden :-). Nu ska jag bara dansa en liten väderdans så att vädergudarna kommer till undsättning och att solen står högt på himmelen även under morgondagen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *